Legalja: Förtelmes mondatokkal gyalázta a kormánypropagandista a tüntetésen slammelő kamaszlányt (+videó)

Belerúgott a tanárokba is.

„Ez a kis csaj azt hiszi, hogy ő most valami nagyon nagy dolgot csinált” — mondta Bencsik András a Hír TV Sajtóklub című műsorában Pankotai Liliről, akit az elmúlt napokban azért támad a kormánysajtó, mert az október 23-i tüntetésen szenvedélyes beszédet mondott, amelyben néhány trágár szó is szerepelt.

Bencsik azt mondta, szerinte nem szabad komolyan venni, hogy egy „butuska fruska” mit ad elő, hozzátéve, hogy az

„apjának

két nagy pofont kéne adnia a lányának,

hogy édes lányom, hát hülye vagy, hogy beszélhetsz így?!”

A kormánypropagandista kifejtette, hogy

„söpredék lepte el a pedagógusi pályát, és megint csak tisztelet azon kivételeknek, akik lassan nem mernek megszólalni. Egy ilyen momentumos, nagypofájú nihilista, semmiházi (sic!) társaság lepte el az iskolákat. Beleértve az egyházi iskolákat is”.

Bencsik úgy véli, keresztény ember nem tud azzal azonosulni, hogy egy kislányból „cédát” csinálnak. Hozzátette, szerinte Pankotai Lili azért mert kiállni a színpadra, mert az iskolájában a tanárok buzdították erre a

„szégyentelen szerepre, ami katasztrófa”.

(Az iskola igazgatója közleményben határolódott el az elhangzottaktól — a szerk.)

„(…) nagyon nagy baj van Magyarországon az oktatásban, ellepte a pedagógusi pályát, főleg a középiskolában egy olyan sötét társaság, amelyik kizárólag csak rombolni akar. Itt az ideje, hogy fölébredjünk”

— fogalmazott, hozzátéve, hogy

„az a névtelen tanár, aki láthatatlanul ott állt emellett a fruska mellett a színpadon, az a névtelen tanár osztályokat fertőz meg, és még egyszer mondom: ellepték a tanári pályát ezek a szörnyetegek, és ezek

a szörnyetegek nevelnek föl egy szörnyeteg generációt,

mert az a kislány azt hiszi, hogy ő valaki, nem tudja, hogy őt csak eszköznek használták.”

Bencsik András szerint

„nagyon-nagyon nagy baj van (a tanárokkal). Tesznek tönkre egy generációt módszeresen, és arra készülnek, hogy 15-20 év múlva, mikor ezek szavazóképesek lesznek, majd a Momentumot betolják a parlamentbe, mint kormánypártot, és akkor nekünk annyi (…) szeretném mondani, hogy ébresztő.

Ébresztő, nagyon nagy baj van, megtalálták Magyarország gyönge pontját. Ez a szemét társaság, az SZDSZ föléledt.”

Elhangzott még a műsorban Bencsik szájából, hogy a tanárok a „tudományos mindenszarizmust” oktatják, illetve szerinte permanens zavargáshullámot akarnak kirobbantani,

„mert meg akarják buktatni ezt

az egészséges, civilizált rendszert,

amit a többség akaratából hoztunk létre. És emögött ez van, ez a sötét csürhe maga mellé állította ezeket a megbolondított és eltévesztett gyerekeket is”

— mondta.

A videót itt tudod megnézni:

Valódi Hírek