Hol élünk? Pénzbüntetést kapott egy kómában fekvő sárkeresztúri nő

A nőnek életmentő műtétre volt szüksége.

A Blikknek nyilatkozott annak a 19 éves nőnek az apja, aki sokáig kómában feküdt egy autóbaleset után:

„Még magatehetetlenül, kómában feküdt a lányom, amikor levelet hozott a rendőrségtől a postás. Azt hittük, a baleset körülményeiről állapítottak meg valamit, ám nem ez történt. Alig akartuk elhinni, de

a lányomat a történtek után 15 ezer forintra megbüntették,

amiért állítólag a baleset idején nem volt becsatolva a biztonsági öve. Tudjuk, hogy a szabályokat be kell tartani,

de a lányom az életéért küzd, méltányosságból eltekinthetnének a bírságtól”.

A nő azok után kapott csekket a befizetendő bírságról, hogy volt egy autóbalesete, amely során a kocsi kettészakadt, a sofőr és a nő is kirepültek a a kocsiból.

A sofőr meghalt, a nőt mentőhelikopterrel vitték a győri kórházba, miután súlyos koponya- és agysérülést szenvedett, eltört a kulcscsontja, egy bordája, egy karja és egy lába is. Életmentő műtétre volt szüksége, miután leállt a veséje, aztán lett egy kétoldali tüdőgyulladása is.

Kétszer ébresztették sikertelenül, nem reagált semmire, majd magától nyitotta ki a szemét, de az orvosoknak azóta sem reagált, csak az apjának, akinek azt mondták, valószínűleg csak reflexből nyitogatja a szemét.

Minden egyes nap imádkoznak a szülei, hogy a horrorbalesetben súlyosan megsérült lányuk, Nikolics Ketrin felépüljön, ám az orvosok szerint erre jelenleg nincsen esély — írta a lap.

(blikk.hu)

(Címlapkép: illusztráció)

Valódi Hírek