Zseniálisan visszavágott az állítólagos luxus életvitelükön csámcsogó fideszes propagandaoldalaknak Mihalik Enikő

A magyar szupermodellnek van humora.

Mihalik Enikő tovább viszi a fonalat, nem állt le, tréfásan visszavágott a propagandaoldalaknak. A Telex vette észre, hogy a modell Instagram-sztoriban ment egy nagyot:

„Épp kikötöm a jachtunkat”

– írta Mihalik az első képre, majd a következőn (amelyen már az látható, hogy a jachtként aposztrofált papírcsónak elsüllyed) így folytatta:

„Ez is elúszott, mint az adófizetők pénze”,

és megjelölte a fotón a Metropolt.

Mihalik utolsó sztorijában leleplezte házuk „márványoszlopát”. Azt ugyanis a propagandaoldalak úgy írták meg, hogy az ingatlan valódi márványoszloppal rendelkezik.

A videóból azonban kiderül, hogy az oszlop nem túl masszív, semmiképpen sem márvány, leginkább fára vagy gipszkartonra hasonlít az anyaga. Mihalik ezzel kapcsolatban megjegyzi:

„Ajjaj, úgy néz ki, ezzel speciel átbasztak minket.”

A Mihalik azért „támadja” a propagandaoldalakat, mert nemrég azok hamisan megírták, hogy 2 millió dollárért vettek maguknak „luxus” villát az amerikai milliárdosok, és a Soros-birodalom kedvenc helyén.

(Mihalik férje, Korányi Dávid amúgy Karácsony Gergely főpolgármester városdiplomáciai főtanácsadója.)

Az igazság azonban ezzel szemben az, hogy Mihalik eladta a brooklyni saját lakását és hitelt vettek fel, hogy megvegyék az új ingatlant. A modell évek óta kint él az Egyesült Államokban.

Valódi Hírek