„Mindenki fáradt, b*zmeg!” — Meglepően szókimondó posztban üzent Orbánnak a DK-s politikus

Vélemény.

Szokatlanul szókimondó poszttal jelentkezett a DK-s Varga Zoltán, miután Orbán Viktor Facebook-oldalán bejelentette, hogy megérkezett az egy hónapos nyaralásból, és elkezdi a munkát.

A bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

Háde, most mi van? Árulják már el, most mi a pikli van? Négy hét magányos adriai csavargás után – hahó a 100 fős stáb, előkóstolók, tekesek garmadája, pilóták, váltópilóták, valaki, aki ért a jachtokhoz meg tud szerezni ócska motorcsónakot fotózkodni, fotósok-filmesek, legalább egy Zeffirelli szintű rendező, a jó ég tud még ki mindenki, az nem számít.

Hupsz! A stylist majdnem kimaradt! Annak is lenni kellett.

Mondjuk, az amúgy is menne el kapálni inkább. Vagy nem tudom mi volt a cél, lehet a földalatti mozgalom tagja a csávó, és azért hozta elő a Kedves Vezetőből a valót, a vén alkoholista hobót aki a világát nem tudja, valami egyszemélyes partizánakcióként.

Mindegy is, de üzenem neki,

átjött az üzenet!

…szóval egy hónap viszonylagos magány után emberünk előkerül, majd valami természetfeletti indíttatásnál fogva beül a slozira, és lő pár szelfit.

(haha! Nem ő lőtte. A százfős stáb. Kicsit szűken voltak, megoldották. Így sikerült.)

Amit azzal a lendülettel fel is pakolgattak a hivatalos miniszterelnöki oldalakra. Szép! Önnön magáról. Még szebb. Üzent is a csóka, az ő végtelenül hálás, bár a képek szellemisége miatt kissé már aggódó népének: „a szünetnek vége”.
Aha! Értjük cimbora.

De mégis! Árulná már valaki, mi volt a cél? Essünk hanyatt az áhítattól, hogy haza méltóztatott végre jönni? Négy hét.

Az Adrián. A Balatont hagyjuk most, meg a blőd hazugságodat, hogy „több Balaton, kevesebb Adria”.

Addig se volt igaz, amíg a szádba rágták, mit kell elmondani Tiborcz István százmilliós balatoni dácsájában.

Négy hét. Ja! Mert fáradtnak tetszett lenni. A sok repülőút biztos.

A mi pénzünkön.

Fáradt! MINDENKI AZ B@ZMEG! Csak a panel tízből két kölyökkel a nyakukon, a játékpénz értékű néhány forintjukkal, amit pont te tettél tönkre, nemhogy négy hétre, nemhogy az Adriára, de lassan a földszintre sem tudnak lemenni, mert rövidesen kikapcsolják a házban a liftet is, olyan drága az áram!

Nem, nem a háború miatt, nem, nem Brüsszel miatt, nem, nem Gyurcsány miatt.

A sz@r forint miatt, amit tizenkét év alatt te vágtál haza, meg a világgal, a józan ésszel vívott vesztes és stupid szélmalomharcod miatt.

MIATTAD ÖCSÉM!

Vagy mondjunk áldó imádságot, mennyire is jó, hogy CSAK 30% körüli az infláció, meg CSAK hétszeresére tetszett emelni a gáz árát, meg CSAK októberben tetszik majd a kurv@ üzemanyagot is nyolcszáz forintra emelni immár a maradék tíz embernek, aki még jogosult volt az ostoba hatósági áras szemfényvesztésedre?

Hogy mennyire is jó lesz, nekünk debrecenieknek, hogy végre teljesül az álmod, és majdcsak a nappalinkba telepítesz egy kínai akkumulátorgyárat, ami annyi vizet zabál és tesz tönkre majd, amiből saccperkábé egy új Fertő tavat is lehetne Debrecen határába építeni?

Örüljünk, mert Andika hősszerelmes lovagja, a pénztárosod, amíg odavoltál romantikázni, alig csak 100 milliárddal gazdagodott, meg olyan szépen épül

a papa sokmilliárdos uradalma is?

No problem! A nép, az istenadta fellélegezhet. Semmi nem számít.

Nincs az az infláció, gané forint, ellopott ezermilliárdok, ami kis hazánk hálás népének örömét el tudná rontani: a Kedves Vezető végre megérkezett, jól érezte magát, és a képek a slozin kuporogva is jól sikerültek.

Utóirat: Itt mindenki hülye??

Valódi Hírek