Kiszúrták: ennyibe kerül Orbán Viktor méregdrága horvátországi inge

Sokat spórolhatott rá.

Beszámoltunk róla, hogy a horvát Brač-szigeti Milnában nyaral Orbán Viktor, akivel egy helyi vendéglátós fotót is készített, ami a Facebookra is felkerült. A Konoba Gajeta nevű étteremben eltöltött vacsorája során egy laza, páfránymintás inget viselt rövidnadrággal.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Konoba Gajeta (@konoba_gajeta) által megosztott bejegyzés

A Telex kiszúrta, a kormányfő egy Tommy Bahama márkájú ing Tortola Fuego — jelentése tüzes vadgerle — modelljét hordta. A miniszterelnök nem aprózta el a választást, ugyanis az ing ára 128 dollár,

átszámítva 49 ezer forint.

Ha szerencsés volt, és akciósan vette, akkor 71 dollárt, átszámítva 27 ezer forintot kellett érte fizetnie — bár a fizetéséből bizonyára az eredeti áron is meg tudta vásárolni.

Igen apró eltérések észrevehetők az eredeti modell és a miniszterelnökön lévő között, például a zseben lévő gomb mögött máshogy kanyarognak a páfrányágak. Ennek nagy eséllyel az az oka, hogy nagyobb méretet hord a kormányfő, mint a modell. Emellett persze, arra is van szemernyi esély, hogy egy jól sikerült hamisítványt hord Orbán, ebben az esetben viszont sokkal olcsóbban juthatott hozzá az inghez.

(Telex nyomán)

Valódi Hírek