Mi lesz ebből? Gulyás Gergely beleszállt a Ryanair-vezérbe, gyakorlatilag lealkoholistázta

Helybe ment azért a bizonyosért.

Ha valaki egy ír kocsmában töltötte a gyermekkorát, ahol túl fiatalon túl sok alkoholhoz jutott, akkor – úgy látszik – ennek felnőtt korban is nyoma marad — mondta Gulyás Gergely a hirado.hu-nak adott interjújában.

A miniszter az elmúlt napok botrányára reagált.

Ahogy arról beszámoltunk, Nagy Márton megkeresésére a fogyasztóvédelmi hatóság fogyasztóvédelmi eljárást indított a Ryanairrel szemben, amiért a rájuk is kiszabott „extraprofitadót” az utasokra hárítják.

Erre válaszul Michael O’Leary, az ír Ryanair fapados légitársaság vezérigazgatója sajátos hangú közleményben idiótázta le a gazdaságfejlesztési minisztert.

A reakció nem váratott sokáig magára, ebből pedig egy napok óta tartó

adok-kapok

alakult ki.

A légitársaság ezután levelet küldött az utasainak, amelyben arra biztatják a címzetteket, hogy írjanak panaszlevelet Nagynak az “idióta extraprofitadó” miatt.

„Mi valóban úgy gondoljuk, hogy a légitársaságok – amik most a növekvő turizmus miatt is jelentős profitra fognak szert tenni – szintén közösséget vállalhatnak azokkal az országokkal, ahol működnek, és ahol egyébként jelentős bevételekre tesznek szert. Az eljárás folyamatban van, az eredményéről a nyilvánosság értesülni fog”

— mondta a közmédiának Gulyás az üggyel kapcsolatban.

„Ha pedig valaki egy ír kocsmában töltötte a gyermekkorát, ahol túl fiatalon

túl sok alkoholhoz jutott,

akkor – úgy látszik – ennek felnőtt korban is nyoma marad”

— fogalmazott O’Leary-re utalva a miniszter.

 

Valódi Hírek