Varga Judit váratlan kijelentést tett — ilyet már régen nem hallottunk Fidesz-politikustól

Új irányt vett a kommunikációja.

Varga Judit Facebook-oldalán adott hírt a szerdai igazságügy-miniszteri meghallgatásáról. A politikus ennek során váratlanul arról írt, a demokráciában minden véleményt meg kell hallgatni, és nem lehet elnyomni a kisebbség álláspontját. Ez az álláspont egybecseng az ellenzéki véleményekkel.

🇭🇺 Egy miniszteri meghallgatás margójára:

🤝 Mi, magyarok európaiak vagyunk, ezeréves európai nemzet.

A magyar Kormány Magyarország helyét az Európai Unióban látja.

Az Európai Uniónak azonban változnia kell. Felelősséget érzünk Európa jövőjéért, ezért határozottan és aktívan fellépünk a változásokért.

🇪🇺 Az EU ma a hagyományos európai értékeket tagadó Európát építi. Mi viszont úgy hisszük, hogy Európát zsidó-keresztény gyökerei táplálják, építőkövei pedig hagyományos közösségeink: a nemzetek, a családok és a történelmi egyházak.

✝️ Számunkra a hazaszeretet, a gyermekét nevelő anya és apa, vagy a tetteinket vezérlő erkölcsi iránytű nem a múlt, hanem Európa jövőjének záloga.

➡️ Sokan találgatják, hogy mi lehet Európa felemelkedésének a kulcsa, milyen jövő lenne a legjobb Európa számára. Szerintünk az EU jövője attól függ, képes lesz-e hidat építeni azok között, akik eltérően gondolkodnak Európáról és az európai integrációról.

Képes lesz-e arra az Európai Unió, hogy ne nyomja el azt a csendes többséget, akik nemet mondanak a föderalizmusra és a felülről irányított politikára és vissza szeretnének térni az európai gyökereinkhez.

❗️ A demokráciában

minden véleményt meg kell hallgatni és nem engedhetünk teret annak, hogy elnyomjuk a kritikus hangokat,

mert így az Európai Unió egy demokrácia nélküli Unió lesz. Az európai nép uralmának megvalósítása ürügyén valójában az európai nemzetek uniós intézmények feletti demokratikus ellenőrzésének felszámolása zajlik.

Olyan eszközöket is bevetnek már, amit régen el sem mertünk képzelni, de mi továbbra is tartjuk, hogy az uniós költségvetés nem válhat a politikai és ideológiai zsarolás eszközévé. A következő 4 évben én és a kollégáim minden nap azért fogunk dolgozni, hogy a

gyerekeink már egy szabadabb, demokratikusabb

és biztonságosabb Európában éljenek! 🇭🇺✌🏻


.

 

Valódi Hírek