Varga Judit csúnyán begurult: nem érti, miért nem ismerik el, hogy a Fidesz „tisztességesen” nyerte a választást

Eldurrant az agya.

Varga Judit szerdán a Facebook-oldalán fakadt ki, amiért az uniós jogállamisági kérdéseket vizsgáló LIBE-bizottság mai ülésén napirendre került a magyarországi — a kormány által gyermekvédelminek nevezett — melegellenes népszavazás.

Az igazságügyi miniszter azt is megjegyezte, egy liberális EP-képviselő megkérdőjelezte a magyar választás tisztaságát, ezt pedig Varga erősen sérelmezte.

Varga Judit bejegyzését az alábbiakban változtatás nélkül köszönjük:

🙄 Folytatódik a brüsszeli kabaré…

➡️ A LIBE-bizottság mai ülésen újra napirendre került a baloldali média és a brüsszeli bürokraták által támadott magyar gyermekvédelmi törvény.

🤔 Hiába mondja ki az Európai Unió Alapjogi Chartája, hogy a gyermekek nevelése tagállami hatáskörbe tartozik, ezt a liberális fősodor egyáltalán nem veszi figyelembe és napirenden tartja a kérdést, ahogy azt a genderlobbi megköveteli.

❗️A gyermekvédelmi népszavazáson több mint 3,5 millió magyar üzente meg: hagyják békén a gyermekeinket! Ez számunkra egy olyan erős felhatalmazás, amiből nem engedhetünk!

➡️ Az már csak hab a tortán, hogy a liberális Sophie in ’t Veld EP-képviselő szerint illegitim a Fidesz-KDNP negyedik kétharmados választási győzelme.

✌🏻Javaslom neki, hogy mielőtt ilyen felelőtlen politikai kijelentéseket tesz, kérdezze meg a barátait az EBESZ-nél, akik szerint törvényes, demokratikus és szabad volt az április 3-i választás. 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek