Juszt László: Mi kell még, hogy ez a megbűvölt ország ráébredjen, hogy a miniszterelnöke egy közönséges bűnöző?

Vélemény.

Mi kell még ahhoz, hogy ez a megbűvölt ország végre ráébredjen, hogy a miniszterelnöke egy közönséges, egyszerű bűnöző, aki az elmúlt években egészen egyszerűen kirabolt mindenkit? Ha nem is akarják elfogadni, de a rászavazó híveit is!

Megjelent az Európai Parlament nagy többséggel megszavazott határozata, amely a következőket írja:

“Egyes tagállamokban a nemzeti kormányok tagjai és más politikai pozíciókat betöltő személyek is az oligarchia részét képezik, és aktívan arra törekednek, hogy az uniós forrásokból saját maguk jussanak pénzügyi előnyökhöz.

A politikai összeköttetésekkel rendelkező oligarcha-hálózatok rabul ejthetik a nemzeti médiapiacot és beavatkozhatnak a demokratikus közszféra működésébe. Magyarországon Orbán Viktor a mezőgazdasági támogatások révén központosította, és a belső köre számára újraosztotta a vagyont.

A magyar közbeszerzés működése rendszerszintű hiányosságokra enged következtetni, és hogy 2015-2019 között a tagállamok közül Magyarországon zárult a legtöbb OLAF-vizsgálat pénzügyi ajánlással.”

Nos tehát, aki ennek a hazug rabló bandának akarja továbbra is adni a pénzt, ami neki, a gyerekeinek és az unokáinak jár, az, de csak az szavazzon a Fideszre.

Aki jobban szereti a gyerekeit, s a családját, mint a Rabló Csuti Rémet, az semmiképpen ne szavazzon a Fideszre!

Juszt László


.

Valódi Hírek