Borított Hadházy Ákos: A rendőrség is benne van a piszkos ügyben

Ez tényleg bűzlik.

Facebook-bejegyzést közölt Hadházy Ákos arról, hogy a Csongrád-Csanád megyei rendőrség

3 évre 200 milliót fizet 15 darab pottyantós vécé fenntartásáért.

A független országgyűlési képviselő összesítése alapján ez havi lebontásban 5 millió forintos kiadást jelent, amely egyetlen mobilvécé esetében 333 ezer forintnyi összegnek felel meg a kiszállítási díj nélkül.

A túlárazott mobiltoalettekről szóló teljes bejegyzést változtatás nélkül közöljük:

Piszkos ügy: A CSONGRÁD-MEGYEI RENDŐRSÉG 200 MILLIÓÉRT BÉREL 15 DB TOI-TOI VÉCÉT 36 HÓNAPRA. AZAZ HAVI 5 MILLIÓT FIZETNEK 15 WC BÉRLÉSÉÉRT, TAKARÍTÁSÁÉRT ÉS KARBANTARTÁSÁÉRT. Azaz a rendőrség havonta 333 ezer forintért bérel egy műanyag budit. Ebben nincs benne a kiszállítás, azt 75 ezerért vállalták budinként.

Ez elég büdös,

ennyiért a belvárosban lakást is lehetne bérelni…

De ha a neten kattintgatunk néhányat, akkor is találunk havi 30 ezerért, hetente takarítva mobilvécéket. Feljelenteni minek őket, majd legfeljebb azt írják, hogy nem hűtlen kezelés, csak „nem fogta be a tudatuk”, hogy ez így kicsit drága.

A jó hír, hogy úgy tűnik, ezt a bizniszt még nem nyúlta le Mészáros vagy Tiborcz, de az sem öröm, ha valódi vállalkozást bíz meg méregdrágán a rendőrség. Amúgy itt is sikerült egy ajánlattevőből választani….

Persze azt, hogy valójában mekkora a túlárazás, csak akkor tudhatnánk, ha elérhető lenne a teljes szerződés és mellékletei, de utóbbit

jó fideszes szokás szerint nem teszi közzé a rendőrség

(a melléklet lenne ugyanis a fontosabb, maga szerződés semmi konkrétumot nem tartalmaz az áron kívül. A közbeszerzési dokumentumok így is döbbenetesek, az első kommentben megtalálja a linkeket. 👇

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek