Hadházy bemutatta a legcinikusabb uniós projektet: Vérlázító, amit a fideszes polgármesterek csinálnak zöldítés címszó alatt(+fotók)

Még szerencse, hogy itt nem találta a kivitelező cég mögött Mészáros Lőrincet.

Hadházy Ákos a Facebookon fotókkal bizonyítja, hogy Várpalotán a városvezető zöldítés helyett épp az ellenkezőjét csinálta: konkrétan az összes létező zöld területet letérköveztetett. A politikus megtalálta a legcinikusabb uniós projektet, posztját változtatás nélkül közöljük:

„A »Zöld város« projekt eredménye Várpalotán is pont ugyanaz lett, mint a legtöbb kisvárosban: kivágott fák és rengeteg, végeláthatatlan térkő, mindez horribilis pénzért

Itt az eredetileg tervezett 1,7 milliárd helyett 2,2 milliárdért »zöldítettek«, ebből egymilliárdot adott az EU. A száraz tómeder helyi specialitás, terveztek ide ugyanis egy tómedret is, amit egy helyi forrás táplálna.

Sajnos annak a víznek nyoma sincsen, csapvízzel töltötték fel, de egyrészt akkor elment a környéken a nyomás, másrészt egy éjszaka alatt elszivárgott a víz. Hogy jót is mondjak: a vár mögött nem betonozták le a parkot, oda egy egészen csinos és kulturált játszóteret építettek.

Üdítő kivétel az is, hogy a kivitelező cég mögött nem látom Lölőt.

Hogy a 2.2 milliárdból mennyi a lopás, ha van benne, azt a helyi ellenzék tudja megnézni, az ilyen dokumentációkat nagyon-nagyon nehezen szokták kiadni a fideszes polgármesterek. De hogy a »Zöld város« projektek indulhatnának a »Legcinikusabb elnevezésű EU-s projekt« megtisztelő címért, az biztos.”

Nézd meg te is, hogy mi lett a szép zöld tájból:

.

Valódi Hírek