Nevettél már ma? Orbán talpbetétje lemondásra szólította fel Karácsony Gergelyt

Nem lennénk most a főpolgármester helyében.

Tovább görgeti a Fidesz azt a hecckampányt, amelyet a fideszesített Index fake news-cikksorozatával indítottak útjára, azt hazudva, hogy a budapesti városvezetés a Városháza eladására készülne.

Szombatra már a leghitványabb csinovnyikok kapták meg a stafétát a témában.

Az MTI beszámolója szerint Volner János szombaton, a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatóján felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy „az össze-vissza hazudozás és a Budapestnek okozott károk” miatt haladéktalanul mondjon le, „adja át a hivatalát egy méltóbb embernek, és fejezze be Gyurcsány Ferenc kiszolgálását”.

A Volner Párt nevű gittegylet „elnöke” kijelentette: Karácsony Gergely méltatlanná vált Budapest képviseletére, hiszen bebizonyosodott róla, hogy megpróbálta eladni a városháza műemlék épületét, és amikor ez kiderült, átverte a budapestieket.

Volner János azt hazudta, hogy Karácsony Gergely 199 milliárd forintot örökölt meg Tarlós István korábbi főpolgármestertől, mostanra ezt az összeget szinte teljesen felélték a baloldali városvezetők.

„A Volner Párt különösen súlyosnak tartja Karácsony Gergely vagyonfelélését annak ismeretében, hogy a városvezetés körül csak úgy nyüzsögnek a különböző baloldali érdekeltségű vállalkozók”

– közölte Orbán Viktor lábtörlője.

(MTI korrigálva)

Valódi Hírek