Tiborcz István két ausztriai luxushotelt vásárolt fel Mészáros Lőrinctől

Dübörög a NER-biznisz.

A Tiborcz István tulajdonába tartozó BDPST Group megvásárolt Ausztriában egy 43 és egy 91 szobás hotelt tulajdonló céget Mészáros Lőrinc Hunguest Hotels Zrt.-jétől – derült ki a cég közleményéből.

Mint írják, a két hotel az ausztriai muraui sírégióban található.

A Relax Hotel 91 szobával 4 csillagos színvonalon várja a vendégeket. Szolgáltatásai között étterem, bár, konferencia különterem, wellness, fitness, bowlingpálya, gyerekjátszó, fűtött sítároló, kerékpárkölcsönző és tároló, tágas parkoló, ajándékbolt és szabadtéri játszótér is található

Az Alpenblick Hotel 43 tágas családi szobával rendelkezik, amelyek 2019-ben lettek felújítva. A szálloda négycsillagos minőségű szolgáltatásokat nyújt, az étterem és bár mellett kinti és benti medencével, szaunavilággal, sószobával, többféle gyermekjátszó szobával, tágas zöld kerttel, játszótérrel és saját parkolóval rendelkezik.

A hotelek jelenleg zárva vannak, a nyitásukra készül a BDPST Hotel Management.

Az mfor.hu cikke szerint a céghálóban október 4-i bejegyzéssel már fel is bukkant egy BDPST MU-RAU Kft. nevű cég, tulajdonosa a BDPST Zrt.

Az osztrák hoteleket a Mészáros Lőrinc cégbirodalmába tartozó Hunguest Hotels adta el.

Még október 15-én közölték: értékesítették a Holiday Resort Kreischberg-Murau G.m.b.H. 100 százalékos üzletrészét, amely tulajdonát képezik az ausztriai Sankt Georgen ob Murauban található Hotel Relax Resort és a Hotel Alpenblick szállodák.

A vevő eddig nem volt ismert.

(mfor.hu nyomán)

Valódi Hírek