Fotókkal: Így néz ki az új orvosi rendelő Pécelen, amit 200 millióból építettek Pintér Sándorék

Orvosi rendelő helyén egyelőre csak egy szellemkastély áll Pécelen.

Miután hét közepén egy uniós forrásokból épített, kihasználatlanul álló fogorvosi kutatóintézetről rántotta le a leplet, Hadházy Ákos szombaton a Facebook-oldalán azt mutatta be, milyen állapotban van az új orvosi rendelő Pécelen.

A független országgyűlési képviselő azt írja,

a péceli 200 millió forintos beruházást a kecskeméti kutatóközponttal ellentétben nem az EU állta, hanem a Pintér Sándor irányítása alá tartozó Belügyminisztérium.

„Tehát Önök, magyar adófizetők” – teszi hozzá Hadházy, aki azzal folytatta, az építkezés 2018-ban kezdődött a Pest megyei városban, de állítása szerint már 2019-ben szerződést bontottak a kivitelezővel.

„Az akkori városvezetés ugyan papíron független volt, de a helyiek szerint valójában a Fidesz emberei voltak, és ugyanolyan módszerekkel is dolgoztak, a rendelőből is alkotmányos költséget akartak kivenni.

Ez persze nem bizonyítható, csak az, hogy minőségi problémákra hivatkozva szerződést bontottak, a félrecsúszott beruházást pedig – nyilván a közben horribilisen megnőtt árak és az önkormányzatok kivéreztetése miatt – az új vezetés sem tudta helyretenni”

– írja a független képviselő, aki szerint az orvosi rendelő helyett egyelőre csak egy szellemkastélynak örülhetnek a péceliek.

Hadházy Ákos a helyszínen készült fotókat is közölt az oldalán, ezeket itt tudod megnézni:

Valódi Hírek