Fotókkal: Tábori sátorban tartanak kihelyezett kormányülést Orbánék Hajmáskéren

A magyar haderő fejlesztéséről üléseznek.

Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel.

A kormányülés egyetlen napirendi pontja

a magyar haderőfejlesztés áttekintése.

Orbán Viktor és a kormány tagjai az ülés után megtekintik a Magyar Honvédség őszi hadgyakorlatát – mondta a sajtófőnök.

Az MTI fotókat is közölt a kihelyezett kormányülésről:

Hajmáskér, 2021. szeptember 30.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2), Nagy István agrárminiszter (j), Pintér Sándor belügyminiszter (b2) és Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere (b) a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lõtéren kialakított tábori sátorban 2021. szeptember 30-án. A kormányülés egyetlen napirendi pontja a magyar haderõ-fejlesztés áttekintése.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Hajmáskér, 2021. szeptember 30.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2), Nagy István agrárminiszter (j), Pintér Sándor belügyminiszter (b2) és Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára (b) a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lõtéren kialakított tábori sátorban 2021. szeptember 30-án. A kormányülés egyetlen napirendi pontja a magyar haderõ-fejlesztés áttekintése.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Hajmáskér, 2021. szeptember 30.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Benkõ Tibor honvédelmi miniszter (b) kezet fog a kihelyezett kormányülésen a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lõtéren 2021. szeptember 30-án. A kormányülés egyetlen napirendi pontja a magyar haderõ-fejlesztés áttekintése.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

(via mti)

Valódi Hírek