„Sokan szeretnék, ha eltűnnék, de nem fogok” — Tóth Gabi tovább magyarázza a bizonyítványát (+videó)

Szerinte az egész csak vihar a biliben.

Élő interjút adott Tóth Gabi a Blikk Facebook-oldalán, amelyben az elmúlt napok és hetek vele kapcsolatos eseményeire, az őt sorozatban ért támadásokra reagált.

Tóth az Eucharisztikus Kongresszus egyik nagyköveteként a pápa előzenekara is volt egy egészen sajátos Sugarbird-ruhában és vietnámi papucsban. Itt módosított szöveggel adta elő legújabb dalát, aminek a klipje inkább hasonlít egy országimázsvideóra, mint videóklipre.

A fideszes énekesnő legutóbb arra kért mindenkit a kormány egyik online felületén blogbejegyzésében, hogy ne bántsák őt, amiért keresztény.

A Blikknek adott interjújából az derült ki, hogy Tóth Gabinak még mindig fogalma sincs arról, hogy az őt kritizálók nem azért kritizálják, mert keresztény, hanem mert egy éles stílusváltással lefeküdt az Orbán-kormánynak.

Az interjúban mesélt a Megasztár előtti, tapolcai évekről, ahol ő népzenével foglalkozott, és azt is gondolta később, hogy a műsor után ehhez fog visszatérni.

Hozzátette: a műsorban terméket csináltak belőlük, és ő lett

a vadóc rockerlány,

de kamaszként nem mérte fel, hogy ennek milyen hozadékai vannak.

A blogposztjával kapcsolatban elmondta: ő is egy érző ember, és

„megviselték a gerjesztések”,

ami alatt nem is igazán a negatív kommenteket érti, hanem a „magukat független médiumnak nevező felületeken” zajló „hergelés”, amikre szerinte

„iszonyatosan ráhergelték az embereket”.

Szerinte úgy lett ezek miatt a cikkek miatt gyűlölet tárgya, hogy nem bántott senkit.

Úgy gondolja, hogy ez vihar a biliben, és ha a dala egy évvel korábban jött volna ki, akkor nem lett volna ilyen hatása.

Elmondta: azért készült a Dunakanyarban és Esztergomban a klip, mert ezeken a helyeken talált olyan embereket, akik még őrzik a családi hagyományokat és vállalkozásokat. Nekik akart felületet adni, mivel nagyon becsüli őket. Hozzá tette: a klip tartalmát szinte teljesen ő találta ki.

Elmondta, hogy kislánya születésével tért vissza arra az útra, amin 16 éves kora előtt járt. A hitéről pedig azért most kezdett beszélni, mert a kongresszusra felkérték, és így végre egy fontos esemény kapcsán beszélhetett róla.

A Varga Judittal közös képe szerint vihar biliben, sokan odamentek hozzá a fellépés után, az igazságügyi miniszterrel is mint emberrel fotózkodott.

„Nagyon sokan szeretnék, ha eltűnnék, de nem fogok eltűnni”

— mondta.

A videót itt tudod megnézni:

 

Valódi Hírek