Megtudtuk, miért van Budapesten Arnold Schwarzenegger

Sok a találgatás. Eloszlatjuk a kétségeket.

Látták a Széchenyi téren kávézgatni, amikor épp az Eucharisztikus Kongresszus gyertyás körmenetét fényképezte, de lekapták a Lánchíd pesti hídfőjénél, a Four Seasons szálloda teraszán is, feltűnt egy oldtimer autóban, és biciklivel is tekert a városban.

Az internet népe egyből találgatni kezdett, vajon mit csinál a fővárosban Arnold Schwarzenegger. Sokan arra tippeltek, filmet forgatni jött. De nem. Megtudtuk, egyik legjobb magyarországi barátját, Szedlacskó Ádámot látogatta meg.

„Hozzám jött. Teljesen privátban, barátként. Bár mindenhol lebuktunk”

– írta a Nyugati Fénynek Szedlacskó.

Schwarzeneggerrel egyébként régóta barátok. Szedlacskó, amikor teheti meglátogatja amerikai otthonában. Ami pedig azt illeti, közös programként mindennap online sakkoznak egymással.

Szedlacskó Ádám tavaly decemberben az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta el, hogy Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult a koronavírus-járvány alatti lezárások miatt előállt edzőtermi veszteségeik enyhítését kérve.

Az ő konditermében edzenek a hollywoodi sztárok, ha Budapestre látogatnak. Megfordult már nála a többi közt Dwayne Johnson, Jason Statham és Will Smith is.

Valódi Hírek