Röhej: Tíz méteres sugarú körben kerülték az emberek a Fidesz adathalász aktivistáit

Két idős nő égett a Fidesz színeiben Móricz Zsigmond körtéren.

Emlékezetes, hogy a Fidesz szeptember elején jelentette be, aktivistái nemcsak Budapest különböző közösségi tereit, hanem az ország több mint 300 pontjára települnek ki, hogy aláírást gyűjtsenek a „Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!” nevű petíciójukhoz.

És jóllehet, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton be is jelentette, a petíció rendkívül népszerű, hiszen tíz nap alatt már több mint 200 ezren írták alá azt,

a főváros különböző pontjain magányosan álldogáló aláírásgyűjtőkről készített képek másról árulkodnak.

Így az elmúlt két hét során többször készült már fotó a Blaha Lujza tér aluljárójában, a Lehel téren és a Ferenciek terén árválkodó fideszes aktivistákról.

Hétfő délelőtt pedig a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren Gréczy Zsolt szúrt ki két Fidesz-aktivistát, akiket a fotó tanúsága szerint távolról elkerültek az arra járók.

„Móricz Zsigmond körtér. 10.46. Aláírást gyűjt a Fidesz. Újbuda népe megmozdult. Ja, nem… aki arra jár, tíz méteren sugarú félkörben kerüli ki őket…”

– írta Gréczy.

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/09/11/fotoval-templombejarat-elott-gyujt-gyurcsany-ellenes-alairasokat-a-fidesz-egy-pest-megyei-kozsegben

Valódi Hírek