Oszkó Péter elmondta, miért Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson

Coming outolt Bajnai volt minisztere.

Pénteken a Facebook-oldalán tudatta Oszkó Péter korábbi pénzügyminiszter, üzletember, neves gazdasági szakember, hogy az ellenzéki előválasztáson a négy nyelven beszélő, 20 évnyi államigazgatási tapasztalattal rendelkező Dobrev Klárát fogja támogatni, mivel őt tartja a

legalkalmasabbnak

az ország előtt álló feladatok elvégzésére.

Oszkó Péter posztját változtatás nélkül idézzük:

„Minden további kérdést megelőzendő itt szeretném jelezni, hogy a magam részéről Dobrev Klárát fogom támogatni az előválasztásokon.

Ennek oka pedig az, hogy őt tartom a legalkalmasabbnak arra, hogy egy esetleges miniszterelnöki pozícióval járó mindennemű feladatot és kihívást képes legyen kezelni és teljesíteni.

Személyesen mindössze szűk egy esztendőt töltöttem a politikában, előtte és utána is az üzleti életben és a teljesítmény fókuszú munka világában szocializálódtam. Ott pedig azt tanultam meg, hogy adott feladatkörre mindig az arra legalkalmasabb embert kell választani, függetlenül minden más személyes, szervezetpolitikai vagy taktikai megfontolástól.

A miniszterelnök személyének megválasztásánál kevés nagyobb tét van mindannyiunk, az egész ország számára, ebben a döntésben tehát még inkább azt a szempontot kell érvényesíteni, hogy ki lehet képes ezt a feladatot a legjobban ellátni.”


.

Valódi Hírek