A Fidesz kedvenc 0 százalékos „pártelnöke” kiosztotta az ellenzéket

Thürmer Gyula szerint az ellenzéki előválasztás politikai színjáték és pénzszórás.

Villáminterjút adott a Pécsi Újságnak a Magyar Munkáspárt elnöke. Thürmer Gyulából aláírásgyűjtés közben sikerült magvas gondolatokat kicsikarni.

Arra a kérdésre, hogy miért ment Pécsre aláírást gyűjteni ezt válaszolta:

„Célunk, hogy 250 ezer forint legyen a minimálbér, méghozzá adómentesen. Tudjuk, hogy a döntés nem a mi kezünkben van, de ezzel arra biztatjuk szakszervezeteket és az embereket, hogy tegyünk azért, hogy kicsit jobb legyen a pénzünk.

Örömmel tölti el a szívünket, hogy már a kormány is foglalkozik ezzel, s már tárgyalások is zajlanak a minimálbér megemeléséről.”

Az ellenzéki előválasztásról egyenesen azt állította, hogy nincs tétje. Véleménye szerint az egész pénzszórás, és nem is a saját zsebből fizetik.

Arról, hogy jövő héten LMBTQ-felvonulást lesz Pécsen a következőt gondolja:

„A szexuális kisebbséghez tartozókat nem viszi el a rendőr, nem száműzik az országból, nem viszik el Recskre, Magyarországon senki sem üldözi őket, sőt, bizonyos körökben még előnyöket is élveznek. Mivel nincsenek elnyomva,

a jogaikért való kiállás, a felvonulás teljesen felesleges (…)

A választók többsége nem akarja, hogy elárasszák az ország városait a pride-ok, ezért aki politikusként a józan eszére hallgat, nem vesz részt ilyen megmozduláson.”

A teljes interjút »ITT« tudod elolvasni.

Valódi Hírek