Visszaszólt Karácsony Palkovicsnak: „Na, megszólalt a kormány beteges hazudozóinak talán legnagyobbika”

A főpolgármester nem hagyta magát a luxusjacht-kikötőket emlegető miniszernek.

„A cirkusz folytatódik” – így értékelt szerdán az atv.hu-nak Palkovics László a Fővárosi Közgyűlés szerdai határozatára, miszerint a főváros csak akkor támogatja a sporteseményt, ha megépül a Diákváros, és kormányzati pluszpénzekhez jut az egészségügyi ellátórendszer.

Palkovics azt is mondta az ügyről, hogy rossz érzése kezd lenni, mert szerinte Karácsony már nem is a Diákvárost, hanem luxusjacht-kikötőket és luxukapartmanokat vizionál a területre. A főpolgármester a Facebookon reagált a miniszter agymenésére.

Na, megszólalt a kormány beteges hazudozóinak talán legnagyobbika. Palkovics úr, a kínai befolyásszerzésért felelős miniszter, aki már annyifélét hazudozott össze a Fudanról és a Diákvárosról, hogy legutóbbi egyeztetésünkön

maga is csúnyán belezavarodott.

És most ennek az embernek van képe arról beszélni, hogy a Diákváros helyére mi akarnánk »luxusapartmanokat« , vagy »luxus jachtkikötőket«. Vajon mire gondolhatott? Olyasmi luxusra, mint a miniszterelnök családjának hatvanpusztai birtoka?

Vagy olyan kikötőre, ahova beférnek Mészáros és Szíjj jachtjai, hogy rögtön innen indulhasson a kormányfő és a külügyminiszter nyaralni, ne kelljen már az adófizetők pénzén állami géppel repkedniük? Erről vizionál az a miniszter, aki már 14 milliárdnyi közpénzt folyatott a Fudan-alapítványba?

A valóság az, hogy két dolog lesz, miniszter úr, és mi ennek szereztünk érvényt a mai Fővárosi Közgyűlésen. Az egyik, hogy Önök mindezért felelni fognak, vissza fogjuk szerezni a kínaiak hasznára kiszervezett közvagyont, nincs több luxusbirtok, se repkedés, se jachtozás, elszámoltatás meg jóvátétel, az viszont lesz. A másik, hogy nem a kínai egyetem,

hanem a Diákváros fog megépülni, nem másért, hanem több tízezer magyar fiatal boldogulásáért. Én szóltam”

írta Karácsony Gergely.

Valódi Hírek