Budai Gyula felszólította Fekete-Győr Andrást és Karácsony Gergelyt, hogy többé ne menjenek ki a válogatott mérkőzéseire

A „libernyákoknak” pedig azt üzente, hogy hagyják békén a magyar focit.

„Mekkora tahó ez a Vágó Pista !!” — így reagált Budai Gyula, fideszes parlamenti képviselő arra, hogy Vágó István szerda este Facebook-oldalán a Ferencváros hazai pályán is vereséget szenvedett el a svájci Young Boys ellen.

Kiborulását Budai azzal folytatta:

„Miután Vágó István a Demokratikus Koalició tagja, vagy mint tudom micsoda is valójában, legyalázta közösségi oldalán azt a Ferencvárost, aki bejutott az Európa Liga főtáblájára( tavaly BL főtáblára ),

azt üzenem Karácsony Gergelynek, Fekete-Győr Andrásnak és többi libernyáknak aki kamuból járnak ki a nemzeti 11 meccseire , hogy ne jöjjenek ki a magyar válogatott soron következő mérkőzéseire!

Maradjanak otthon, Fegyőr vegye fel a román mezt, KariGeri pedig keljen fel időben és nézze meg mekkora dugók vannak Budapesten!

A magyar focit pedig hagyják békén !”

Vágó István egyébként a szerda esti Facebook-bejegyzésében főként azt nehezményezte, hogy a Fradi „győzelmi jelentést” adott arról, hogy másodszor is kikaptak a svájci Young Boys ellen, mondván, ez a vereség azt jelenti, hogy 6-4-es összesítéssel kijutottak az Európa Liga csoportkörébe.

Valódi Hírek