Dobrev Klára: Orbánék Szent István intelmeivel szemben keletre vezetik az országot, „Orbán vagy Európa” a következő választás tétje

Az a kérdés, hogy Orbánt követjük-e a senkiföldjére, vagy Szent Istvánt Európa közepe felé – közölte a legnépszerűbb miniszterelnök-jelölt.

Nemzeti ünnepünk kapcsán emlékeztetett néhány fontos dologra az Európai Parlament alelnöke. Dobrev Klára azt írta:

„Augusztus 20-án a legnagyobb magyar államférfira emlékezünk. Arra a Szent Istvánra, aki világosan tudta, hogy a magyar nemzet sikerének záloga a Nyugathoz tartozásban van.

Ezekben a napokban nem könnyű ünnepelni, mert Magyarország vezetői Szent István intelmeivel szemben vezetik az országot. A kormánypárt szócsövei naponként eresztik a levegőbe bűnös és ostoba gondolataikat arról, hogy Magyarország lépjen ki az Európai Unióból.

Szent Istvánnak keményen, néha véres eszközökkel kellett legyőznie azokat, akik vele szemben a magyarság veszte mellett politizáltak. A mai utódoknak elegendő, ha a szavazófülkében védik meg Magyarország jövőjét, az Európai Uniós tagságát.

A tét nagyobb, mint bármikor az elmúlt évtizedben. Orbánt követjük-e a senkiföldjére, vagy Szent Istvánt Európa közepe felé? Orbán vagy Európa? Ez a kérdés, válasszatok! Csakis rajtunk, magyar választókon múlik.

Mi, Veletek és a segítségetekkel: maradunk Európában! Így ünnepeljük augusztus 20-át!”


.

Valódi Hírek