Hadházy feljelentést tett Orbánék primitív plakátkapmánya miatt, de erre a pofátlan válaszra ő sem számított

Az uszító propaganda több bűncselekmény gyanúját is felveti a képviselő szerint.

Elutasította a rendőrség Hadházy Ákos feljelentését, amit a primitív emojis plakátok miatt tett.

A képviselő szerint a plakátkampány felveti a bűncselekmény gyanúját, ezért kérdést nyújtott be Polt Péter legfőbb ügyésznek arról, hogy indokolt lenne-e büntetőeljárást indítani a kormány legújabb plakátkampánya miatt.

Hadházy szerint a kihelyezett plakátok a hűtlen kezelés és a közösség elleni uszítás bűntettének gyanúját is felvetik.

Pénteken Facebook-oldalán közölte, hogy a rendőrség elutasította a feljelentést, mivel szerintük nincs gond a plakátokkal.

„A rendőrség szerint a milliárdokból zajló, uszító fideszes propaganda kampány („nemzeti konzultáció”) plakátjain csak

“EGYSZERŰEN MEGFOGALMAZOTT KÉRDÉSEK VANNAK,

A NYILVÁNOSSÁG VÉLEMÉNYÉNEK (sic!) FELMÉRÉSE CÉLJÁBÓL”.

Azért arra nem számítottam, hogy a „nemzeti nyomozóiroda” nem csak hivatali visszaélést követ el, a nyomozás megtagadásával, hanem ennyire nem erőlteti meg magát az indoklással.

Sőt, ekkora hülyeséget is írjon le , mintha direkt tettetné magát hülyének Hruska Csaba r. alezredes. Persze direkt tetteti magát annak.

Amikor Polt Péter felé megtettem a feljelentést uszítás, hűtlen kezelés és tiltott pártfinanszírozás miatt, két célom volt. Egyrészt egy kis agymunkára serkenteni őt, hogy magyarázza meg, miért nem hűtlen kezelés az adófizetők pénzéből arra költeni milliárdokat, amire egészen biztosan nincs joguk: pártpropagandára.

Ő ezt a feladatot

lepattintotta

egy szegény rendőr alezredesnek.

Másrészt meg akartam mutatni, hogy a mocskos heccpropaganda ellen semmi esély a törvényekben bízva fellépni. Egyetlen esély van: minél több plakátot letépni vagy átragasztani.”

Valódi Hírek