FRISS: Dobrev Klára részvételével elindult a magyar nők Kéksálas Mozgalma (+fotók)

Szigetszentmiklóson is rengetegen várták a DK miniszterelnök-jelöltjét.

Beszámoltunk róla, hogy hatalmas országjáró körútra indult Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje, aki a győzelme esetén nem díszpolgári címmel és dupla végkielégítéssel, hanem kemény elszámoltatással jutalmazná a fideszeseket.

Pénteken Dobrev Szigetszentmiklósra látogatott, ahol csatlakozott a Kéksálas Mozgalomhoz, amely közel 100 nő aktív közreműködésével indult útjára pénteken

– derült ki a Bátran Nő nevű Facebook-oldalon közzétett bejegyzésből.

„Nagy öröm számunkra, hogy ennyien velünk voltatok és biztosítottátok támogatásotokról a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltjét Dobrev Klárát, akit mától szintén a kéksálasok között köszönthetünk!

Egy női miniszterelnök a garancia arra, hogy

olyan valaki vezesse Magyarországot, aki nem csak pontosan tudja és érzi, hogy mire van szükségünk nekünk nőknek, hanem kellő elszántsággal és határozottsággal tenni is fog egy szabadabb, igazságosabb, empatikusabb hazáért.

Mi kéksálasok pedig mindent meg fogunk tenni azért, hogy tanácsainkkal, javaslatainkkal segítsük Klárát az előttünk álló hónapokban”

– közölte a női mozgalom.

Dobrev a Facebook-oldalán közzétett beszámolójában úgy fogalmazott:

„Szigetszentmiklóson már kormányváltó hangulatot érzek. Ma itt jártam és nagyon sokan mondták azt, hogy elegük van az urizáló, fideszes kevesekből. Sokan voltunk, több mint 300-an és én csak hallgattam, hogy mi mindent kell majd tennünk a 2022-es kormányváltás után.

Ezt szeretem igazán a politikában, veletek lenni és beszélgetni.

Szigetszentmiklóson Jószai Teodóraval fogunk küzdeni azért, hogy azt a sok-sok tervet, amiről ma beszéltünk, valóra is váltsuk. Nagyszerű élmény volt itt lenni, biztosan jövök még Szigetszentmiklósra!”.

.

Valódi Hírek