Elértük a legalját: Gusztustalan posztban utasítja törvénysértésre követőit és a rendőrséget a Pesti Srácok „újságírója”

Mindezt egy ordító baromsággal indokolja.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tüntetést szervez hétfő este 18:00 órától a Parlament elé az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Magyar Helsinki Bizottság, a Prizma Közösség, a Szivárványcsaládokért Alapítvány és a TASZ, hogy tiltakozzanak „az elmúlt évtizedek egyik legsúlyosabb jogfosztása ellen”.

A tüntetés apropója az a törvényjavaslat, amely összemossa az LMBTQ-embereket a pedofilokkal, egyben súlyosan jogsértő és kirekesztő módon megtiltaná, hogy a 18 alattiak bármiféle LMBTQ-tartalommal találkozzanak.

A Pesti Srácok „újságírója”, Jurák Kata a tüntetés hírére egy felhívást tett közzé hivatalos Facebook-oldalán, amelyben a rendőrséget arra kéri, hogy aki részt vesz a tüntetésen, azt listázzák, illetve a személyiségi jogok megsértésére szólítja fel követőit.

Felhívását azzal indokolja, hogy aki a tüntetésen részt vesz, az potenciális pedofil.

Megszoktuk, hogy a PS elég lazán kezeli a személyiségi jogokat, de az már tényleg a legalja, hogy Jurák a poszt alatt kommentben arra is biztatja a követőit, hogy a tüntetés résztvevőit fotózzák le:

Kapcsolódó cikkünk:

Ciki! Lopáson kapták a Pesti Srácok “újságíróját”, Jurák Katát

 

Valódi Hírek