Óriási kapufa: Vágó István megsemmisítő sorokban rakta helyre Menczer Tamás összes hazugságát az orosz vakcináról

Ehhez nincs mit hozzáfűzni.

Az utóbbi napokban olyan hírek röppentek fel az orosz vakcináról, hogy Ausztria és Németország is bevásárol belőle egy-egy nagyobb tételt.

A kormánypárt természetesen belekapaszkodott ezekbe az információkba, úgy gondolva, hogy mindezzel igazolni tudják majd, hogy az Európai Gyógyszerügynökség engedélye nélkül, az Uniót kikerülve használják az orosz oltóanyagot.

Menczer Tamás egy Facebookra feltöltött videóban adott elő egy körmönfont hazugsághalmazt ezzel kapcsolatban, Vágó István azonban szokás szerint helyrerakta az ex-sportriportert néhány jól irányzott mondattal.

Origo: „Gyurcsányné (sic!) keddi ATV-s interjúja után a baloldali (sic!) pártok még nagyobb erővel rontottak (sic!) az oltási kampánynak (sic!).” (micsoda pompás újságírói teljesítmény…)

Menczer Tamás persze aljasságról, hazugságokról beszél, cáfolat-kísérletének része az is, amit ebben a videóban mondott. Hogy a németek (meg osztrákok) is rendeltek az orosz vakcinából.

Hát ja. Előszerződést kötöttek. Mondom: ELŐSZERZŐDÉST!

Hogy miért csak azt? Nos, Söder bajor miniszterelnök ezt így jelentette be: „Amint a Szputnyikot engedélyezik Európában, Bajorország ezen a cégen keresztül kap majd vakcinákat…”

Figyel, államtitkár úr? „Amint engedélyezik Európában…”!
Az ellenzék se mondott soha mást.
Ennyit erről a végtelenül primitív „oltásellenesség”-kampányukról.
És még Ön beszél aljasságról?”

 

Valódi Hírek