Már az állatvédőket zaklatják Orbán propagandistái, akik hazugságokkal próbálták meg lejáratni Hadházy Ákos

Olyan nevetséges lenne ez, ha nem lenne sírnivaló.

A Pesti Srácok stábja Hadházy Ákos állatorvos kollégáit és az állatvédőket is zaklatja egy, a képviselőt célzó lejáratási kampány keretében — írta meg Hadházy csütörtökön a Facebook-oldalán.

Az ügy előzménye az, hogy Hadházy Ákosról lejárató cikket jelentetett meg a Pesti Srácok nevű internetes kormánypropaganda-oldal szerdán, amelyet a többi kormánylap is átvett.

A képviselőt ugyan megkereste néhány kérdéssel a lap, de az azokra adott válaszokat már nem várták meg. Az így megjelent, A szabályokat kijátszva lehet több tízmiliós bevétele évente Hadházy cégének? című cikkben többek közt azt állították, hogy Hadházy képviselői állása mellett a tiltás ellenére állatorvosi tevékenységet folytat, amiért fizetést vesz fel, illetve azt is felrótták neki, hogy több mint 100 útlevelet állított ki kutyáknak.

Hadházy később tételesen, bizonyítékokkal cáfolta ezeket az állításokat a Facebook-oldalán, de a kormánysajtó nem állt le.

A képviselő csütörtökön arról írt a közösségi oldalon, hogy a propagandisták már a kollégáit is zaklatják.

„Ma nem csak kívülről videózták a rendelőt, hanem a váróba is becsörtettek. Ami még nagyobb gyalázat, hogy az egyik olyan állatvédőt is otthonában zaklatták a „pesti srácok”, akinek a mentett állatait a rendelőben szokták ellátni.”

— számolt be Hadházy.

„Büszke vagyok a kollégáimra és hálás vagyok nekik, hogy nélkülem is végzik a gyógyító munkájukat és ezeket a támadásokat is elviselik. Politikusként nekik köszönhetem, hogy a hatalomtól független maradhatok és megalkuvás nélkül tudok dolgozni.

Ugyan a cégemből most jövedelmem nem származik, de tudom, ha vállalhatatlan kompromisszumokat kellene hoznom, bármikor hazatérhetek ide.

A nagy „leleplezésről” ebben a posztban már mindent leírtam.

A propagandisták munkája mindenesetre világosan mutatja, milyen értékrendje van a kormánynak:

az, hogy tegnap is meghalt a járványban 272 ember, nincs olyan fontos, minthogy én egy év alatt kiállítottam 101 kisállat-útlevelet… „

(kiemelt kép: Hadházy Ákos/Facebook)

 

Valódi Hírek