Megkérdezték a polgármestert, honnan lett hirtelen annyi pénze — azt mondta, sokszor nyert a lottón

A szerencse fia.

38 millió forint jutott a kompolti fociöltöző felújítására, amelyből az önrészt az önkormányzat fedezte: többek közt ez verte ki a biztosítékot a helyi lakosoknál — írta meg a Blikk kedden.

A lap információi szerint az ügyben már nyomoz a NAV, a kompoltiak pedig azt mondják: az öltöző biztosan nem került ennyibe, mivel rossz minőségű anyagokat használtak hozzá, ráadásul a polgármester az utóbbi időben

feltűnően meggazdagodott.

Balázs Zoltán, Kompolt polgármestere azt mondta a Blikknek: mindössze 400 ezer forintot keres egy hónapban, és bár régi Volkswagenjét nemrég egy menő BMW-re cserélte, ez azért történhetett meg, mert eladott egy családi házat, és

a lottón is többször nyert tavaly.

„A skandináv lottón háromszor volt hatosom, az ötös lottón kétszer négyesem, és sikerült már a Joker-telitalálat is. Tavaly több tízmillió forintot nyertem”

— mesélte a polgármester, aki azt is elmondta, hogy megérzés alapján játszik.

Balázs Zoltán 2014-ben egyetlen szavazat különbséggel nyert a körzetben, később meggyanúsították, hogy szavazatvásárlással próbálkozott.

Végül a hét vádpontból három miatt megrovásban részesítették, további négy vádpontban pedig bizonyítottság hiányában felmentették.

(Blikk nyomán)

(kiemelt kép: heol.hu)

 

Valódi Hírek