Hazaárulás, hivatali visszaélés, börtön: Stummert már fel is jelentették, mert kiborította a bilit a Puskás Stadion alatti titkos alagútról

A kormánysajtóból tudta meg.

Soron kívüli nemzetbiztonsági átvilágítást kezdeményeznek a jobbikos Stummer Jánossal szemben — írta meg szerdán a Magyar Nemzet.

Stummer János a Nemzetbiztonsági bizottság elnökeként kedden hozta nyilvánosságra, hogy Orbán Viktor kétmilliárdért akar egy titkos alagutat építtetni a Puskás Stadion alá, amit később a stadion úgy cáfolt meg, hogy közben elismerte.

(A stadion reakciója az volt, hogy biztonságtechnikai okokból szükséges egy ötvenméteres, autós-aluljáró építése, csakúgy, mint több hasonló külföldi stadionnál.)

A Magyar Nemzet szerint az ügyben

feljelentést tettek a Központi Nyomozó Főügyészségen ismeretlen elkövető ellen hivatali visszaélés gyanúja miatt.

Maga Stummer is közölte a hírt közösségi oldalán, ő azt írta:

Őt még nem értesítették a feljelentésről, amit a propagandasajtó tényként közöl.

„Innen üzenem a miniszterelnöknek: engem nem lehet megfélemlíteni, nem fogok meghátrálni! Fel vagyok készülve a bosszúhadjáratra, amit a Karmelitából vezényelnek majd ellenem.

Tudja, miniszterelnök úr, a hazát nem az árulja el, aki leleplezi a tervüket. A hazát az árulja, aki ilyen válság idején milliárdokért épít magának aluljárót a stadionjába. A hazát az árulja, aki cserben hagyja a saját népét, ahogyan azt Ön tette.

Azt a népet, Benneteket, akik tegnap óta elárasztanak a támogatással. Köszönöm Nektek! Együtt sikerülni fog, de csak együtt sikerülhet! Nem hátrálok!”

A bejegyzést itt tudod elolvasni:

 

Valódi Hírek