Megőrülsz: Egy Fidesz-lap szerint az ellenzékiek rondábbak, gyengébbek és butábbak, mint a fideszesek

Nem vicc, tényleg megjelent nyomtatásban.

A Demokrata című kormányközeli lapban, nyomtatásban és online is megjelent az az írás, ami azt hivatott bebizonyítani, hogy a baloldali emberek csúnyák és ostobák, szemben jobboldali társaikkal — vette észre a Galgamenti Partizánok nevű Facebook-oldal.

Február 10-én hozott le egy írást a Demokrata arról, hogy vajon a jobboldali vagy a baloldali politikusnők-e a szebbek, ám a fenti megfogalmazásnál a dolgozat sokkal erősebb jelzőkkel élt.

A téma úgy vetődött fel az íróban, hogy Bencsik András nemrégiben úgy nyilatkozott Szabó Tímeáról:

„amilyen ronda, olyan gonosz”.

Gazdag István, aki a fogalmazványt jegyzi, megpróbált tudományos alapossággal utánajárni annak, hogy lehet-e összefüggés egy ember külseje és politikai hovatartozása között, majd — mily meglepő — arra az eredményre jutott, hogy lehet.

Szerinte egyértelműen bizonyítható a tudomány segítségével, hogy

a baloldali politikusok és szavazók csúnyábbak, butábbak és boldogtalanabbak, mint a jobboldaliak, továbbá a szexuális életük is silány.

A publicista különböző, tengerentúli szélsőjobboldali tanulmányokat és cikkeket ollóz össze elmélete alátámasztása érdekében, majd arra a következtetésre jut, hogy tudományosan bizonyítható, idézzük:

„a balliberális oldal nő politikusai és női szavazói – finoman szólva – kevésbé nőiesek politikai riválisaiknál, férfi társaik pedig rosszabb megjelenésűek, férfi szavazóik alacsonyabbak, gyöngébb fizikumúak és fiatal nő társaikhoz hasonlóan potyalesőbbek, általánosságban is kevésbé boldogok és kevésbé elégedettek a szexuális életükkel, sikertelenebbek a párkeresésben, kevésbé egészségesek, kevésbé intelligensek, viszont kövérebbek és hisztérikusabbak, ráadásul a pszichéjük sincs teljesen rendben.

Így minden okuk megvan rá, hogy gonoszak is legyenek.

Az ellenkezője lenne meglepő. Bencsik András tehát fején találta a szöget, amint azt a tudomány egyértelműen bebizonyította.”

Fotó: Galgamenti Partizánok 2.0

 

Valódi Hírek