Kubatov Gábor fenyegeti az ellenzéket: 2022-ben is Orbán Viktornak fogják hívni Magyarország miniszterelnökét (+videó)

Reméljük, csak áprilisig.

„Gyurcsány megerőszakolta az összes ellenzéki pártot, ő diktál azon a térfélen, de Gyurcsány munkásságát soha nem heveri ki az ellenzék” — mondta Kubatov Gábor a Pesti TV-nek adott interjújában.

A Fidesz pártigazgatója mondandóját azzal kezdte, hogy Magyarország miniszterelnökét 2022-ben is Orbán Viktornak fogják hívni, majd hozzátette:

nem félnek a választási bukástól, hiszen volt már részük ilyenben 2002-ben, de sokat tanultak abból, és mára mindent megtesznek, hogy az akkor elkövetett hibákat elkerüljék

Donald Trump amerikai elnök leváltása és a 2022-es magyar választás közötti lehetséges párhuzamról kifejtette, hogy 2019 novemberében a választás szinte meg volt nyerve a republikánusok számára, a koronavírus okozta gazdasági válság változtatott meg mindent.

Hozzáfűzte, hogy ezzel együtt Magyarországon az emberek nem veszítették el tömegesen a munkájukat, a kormány pedig tíz év alatt a béreket is megduplázta.

“Hiába gyújt örömtüzeket az ellenzék 2022-vel és a budapesti jelöltjeinkkel kapcsolatban, ne legyenek nyugodtak, mert a Fidesz második és harmadik vonala is jóval erősebb, mint az ellenzék első vonala” — mondta.

Az ellenzékről szólva kifejtette, hogy az emberek emlékeznek, nem véletlenül veszített már most 240 ezer szavazót az összellenzék. Ez szerinte Gyurcsány miatt van, “az ellenzék pedig egye meg, amit főzött, nekik kell elszenvedniük, hogy Gyurcsány a főnökük” — mondta.

Karácsony Gergelytől nem tart, mert szerinte teszetosza ember, a közösségi oldalról pedig elmondta: hatalmas közösséget szerveznek a Facebookon is.

“2022-ig hangosak és erősek leszünk, és egy nehezített pályán is nyerni fogunk.” — fogalmazott.

A teljes videót itt tudod megnézni:

(mandiner nyomán)