Koronavírusban meghalt Kelemen Csaba színész

65 éves volt.

Az egri Gárdonyi Géza Színház társulata megrendülten közölte a hírt, hogy október 26-án hajnalban meghalt Kelemen Csaba.

A színész 31 éve volt a teátrum tagja volt, de játszott olyan sikeres sorozatokban is, mint a Kisváros, a Szomszédok, vagy az Angyalbőrben.

A színház Facebook-oldalán arról is közzétett fotót, amikor Egerben hétfő este kollégái és tisztelői gyertyagyújtással emlékeztek Kelemen Csabára, aki az Egri Ügyek nevű helyi hírportál közlése szerint koronavírus-fertőzésben hunyt el.

Kelemen Csabát a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban kezelték Miskolcon, de életét az orvosok nem tudták megmenteni.

Kelemen Csaba

Kelemen Csaba a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1980-ban szerzett diplomát, 1982-ig a debreceni Csokonai Színház, 1982-89-ig a budapesti Radnóti Miklós Színház tagja volt.

Érdeklődött a közélet iránt is, színpadi szerepei mellett pedig játszott filmekben, illetve olyan sikeres sorozatokban, mint a Kisváros, a Szomszédok, az Angyalbőrben.

Kelemen Csaba az 1994-ben alakult Agria Nyári Játékok alapító tagja volt. Méltatásában azt írták, sok szerepében megőrzi az emlékezet, de számára talán a legkedvesebb Dobó Istváné volt az Egri Csillagok című musical előadásában.


.

Nyugodjon békében!

Valódi Hírek