Nagyon rosszul van: Elkapta a koronavírust a X. kerület polgármestere

Erős fizikai fájdalomról és „mérhetetlen mentális elesettségről” ír.

Pozitív lett a koronavírus-tesztje Kőbánya polgármesterének – ezt maga D. Kovács Róbert tudatta a hivatalos közösségi oldalán.

A fideszes kerületvezető azt írja: igyekezett elkerülni a fertőzést, ezért a nyáron csak két belföldi kiránduláson vett részt, azonban egy hibát elkövetett.

„Visszatérve a hivatalba jól esett újra találkozni a kollégákkal, nem csak online, hanem szemtől szembe egyeztetni, értekezni.

Az elmúlt napokban a bizalom erősebbé vált az aggodalomnál, egymás között nem vettünk maszkot, a 2 méteres távolság is sérült amikor beszálltunk közösen egy autóba.

Ennek sajnos rögtön meg is lett a következménye.”

– írja D. Kovács Róbert, hozzátéve

„Radványi Gábor alpolgármester kollégám kontaktjaként kerültem vizsgálatra csütörtökön reggel, azonnal, ahogy az ő fertőzöttsége kiderült.

Sajnos péntekre le is betegedtem, általános gyengeséggel, erős fej- és végtagfájdalommal nyomom az ágyat.

Megérkezett a Covid PCR vizsgálatom eredménye is, ami pozitív lett. Feleségem is mutat tüneteket, tegnap Kislányunk is nyűgösebb volt, de a bezártság is teheti. (…)

Vigyázzatok magatokra, vigyázzanak egymásra! A vírus, mint látjuk itt van!

Megtapasztalva a betegséggel járó erős fizikai fájdalmat és a mérhetetlen mentális elesettséget kérek mindenkit, hogy vegye a védekezést komolyan!”

A polgármester teljes posztját itt találod:

Kedves Kőbányaiak! Kedves Barátaim, Ismerőseim! Tegnap délután szembesültem azzal az eredménnyel, aminek elkerüléséért…

Közzétette: D. Kovács Róbert – 2020. szeptember 6., vasárnap

.

Valódi Hírek