Hont András nekirontott Szabó Tímeának, amiért az a határon túlra osztogatott maszkokat firtatta

Az exfideszes megmondóember rossz néven vette a képviselőnő felszólalását.

Beszámoltunk róla, hogy hétfőn ütemes tapssal fojtották bele a szót Szabó Tímeába a fideszesek a Parlamentben.

Az ellenzéki képviselőnő felszólalásában azokat a határon túli megyéket sorolta, ahová Orbánék maszkokat szállítottak, miközben az itthon dolgozó orvosoknak, ápolóknak a beszámolók szerint továbbra sincs elegendő mennyiségű és minőségű védőeszköze.

A Fidesz-frakció ordenáré viselkedését a normálisabb jobboldaliak is elítélték, míg Szabó Tímeát a felszólalása után a teljes ellenzéki oldalon méltatták, amiért szóvá tette a magyar adófizetők jogos sérelmeit.

Érthetetlen módon mégis ezt a pillanatot találta alkalmasnak Hont András (a Fidesz 1990 és 2007 közötti politikusa, jelenleg a HVG alkalmazottja), hogy belerúgjon egyet Szabó Tímeába.

A munkaidejében Facebook-megmondóemberként is tevékenykedő Hont a közösségi oldalán rongyolt neki Szabónak, aki szerinte „nyilvános idegrohamot rendezett” a Parlamentben, egyúttal felszólította az ellenzéki közösséget, hogy szégyelljék magukat Szabó Tímea helyett is.

Én csak annyit szeretnék megkérdezni a felvilágosult ellenzéki közvélemény nemes lelkű tagjaitól, hogy szerintük rendben…

Közzétette: Hont András – 2020. április 21., kedd

.

A kommentelőknek nem igazán tetszett Hont ellenzék-ellenes kirohanása, és megvédték Szabó Tímeát, aki szerintük nagyon is jogos kérdéseket tett föl a kormánynak.

Íme néhány jellemző hozzászólás:

.

A kommentelők között megjelent maga Szabó Tímea is, és megvédte magát a nárcisztikus megmondóember ferdítéseitől:

.

A teljes kommentfolyamot >>ITT<< tudod elolvasni.

Valódi Hírek