Gréczy Zsolt: Már a Borkai-botrány alatt megüzenték a Fideszből, hogy én leszek a következő célpont

A képeit ellopták, a köré szőtt sztoriból semmi nem igaz – mondta a politikus, aki hatalmas pereket indít a privát fotóit kiszivárogtatókkal szemben.

A Klubrádiónak nyilatkozott csütörtökön délután Gréczy Zsolt, miután a napokban privát fotók jelentek meg róla különböző (szélső)jobboldali portálokon.

A DK frakciószóvivője elmondta:

„Mindenek előtt leszögezném, én ebben a történetben nem a zaklató, hanem az áldozat vagyok”,

hozzátéve: olyan hírbe próbálják belekeverni, ami hazugság.

Gréczy Zsolt kifejtette: valakik – ki tudja honnan – megszereztek róla készült képeket, és a képek felhasználásával hazug vádakkal illetik, egy hazug történetet kreálnak a képek köré.

Az ellenzéki képviselő a Klubrádiónak elmondta: még javában zajlott a Borkai-botrány, akkor a Fideszből megüzenték, hogy

„Gréczy Zsolt készüljön, mert ő a következő célpont”.

„Össze is ültünk egy páran, hogy ez mi a bánat lehet, soha az életben nem ittam alkoholt, nem kábítószereztem, elvált ember vagyok, soha nem zaklattam senkit. Valamilyen módon privát képeimet megszerezték, és ehhez kreáltak egy álzaklatási ügyet, de valójában nincs ügy, ilyen személy sincs.”

– fogalmazott az ellenzéki politikus.

Gréczy Zsolt szerint valahogy megszerezték a képeket, ehhez kreáltak egy zaklatási ügyet, ami nem létezik.

„Pedig ha már az állítólagos megismerkedésünk hazugság, akkor az egész zaklatási vád sem igaz, és onnantól az a kérdés, hogy miért használják fel a képeket” – fogalmazott.

Gréczy szerint rengeteg ember küld egymásnak sok-sokféle üzenetet, felfokozott indulattal, vággyal, ami megteremthet egy olyan helyzetet, ami utólag káros, vagy kevésbé vállalható.

„Mai szemmel már nem csinálnám meg ezt a képet, nem tölt el boldogsággal, ami ez ügyben megjelenik”

– tette hozzá, hangsúlyozva:

„Azt állítom, hogy a Fidesz ismerte ezeket a fényképeket, semmi más feladatot nem kellett csinálniuk, mint legyártani egy történetet (…) De lehet, hogy ezt a bejegyzést a Lendvai utcában gyártják, vagy valamelyik fideszes szerkesztőség műhelyében készül.”

Hozzátette: őt mindenki támogatja pártjában ebben az ügyben, mindenki tudja, hogy nem zaklatna senkit, és rengeteg pert fog indítani, tervei szerint nem szólalna meg a jövőben ezzel kapcsolatban, csak az ítéleteknél.

Valódi Hírek