A Fidesz titokban megpróbálta rávenni a bajai lángosost, hogy álfüggetlenként induljon rá az ellenzéki jelöltre

Szabó Richárd szerencsére nem ment bele az üzletbe, inkább kiteregette az egészet!

Vasárnap délelőtt a Facebookon borította ki a bilit a korábban „bajai ellenzéki lángososként” megismert férfi arról, hogyan próbálta őt megkörnyékezni a Fidesz, hogy az ellenzéki szavazatok megosztása érdekében álfüggetlenként induljon rá a közös ellenzéki polgármester-jelöltre, Nyirati Klárára.

Szabó Richárd a posztjában azt írja:

„Józsefvárosban is azzal próbálkozik a Fidesz hogy legyen több kihívó a Polgármesteri címre.

Ergo oszlódjanak meg az ellenzékre leadott szavazatok. Nem vitás hogy szinte minden nagyobb városban próbálkozik a fidesz ezzel a céllal. Nálunk is!

Igen , itt Baján is.

A közelmúltban Engem, aki ízig-vérig tiltakozott a fidesz politikája ellen, és tagja voltam a Bajai ellenzéki összefogásnak, mivel hosszú ideje nem mutatkoztam közös fotókon, nem jelentem meg ellenzéki fórumokon ( nem véletlen) azt gondolta a helyi fidesz vezetés hogy kizártak az ellenzékiek. A Bajainak sem, nemhogy nemzetinek nem nevezhető oldalukon több alkalommal hiányoltak, kutakodtak vajon mi lehet velem.

Hagytam Őket a tévhitükben, majd egy helyi fideszes képviselő elkezdett messengeren írogatni. A nevét egyenlőre nem közlöm. De amennyiben a helyi fidesz ezt tagadni fogja, nyilvánossá teszem. Nos, a helyi fidesz képviselője meglátta bennem hirtelen hogy mennyire szeretnek az emberek, majd rátért a lényegre.

Mivel közöltem hogy független képviselőként akartam indulni, máris alkalmasnak talált a város vezetésére. Mondván hogy mérlegeljem mit adott Nyirati Klára és mit adtam Én a városnak. Én nem vártam el ezért a tetteimért semmit, Nyirati Klára hogy mit tett? Itt élt, itt dolgozik itt tanítja , neveli gyermekeinket. Köztiszteletben álló, becsületes , lojális értelmiségi gondolkodású, közvetlen személyiség. Azt akartátok mindenáron gondoljam át, a Polgármesteri jelöltséget. Függetlenként!

Hagytam abban a hitben hogy majd átgondolom… Holott a valóság már rég eldőlt. Nem kívánok indulni semmilyen formában, mert így jobban tudok majd segíteni a rászorulókon.

Tehát „kedves” helyi fideszesek… Soha nem árulnám el az ellenzéket 🙂 Tehát Baján nem Én leszek a Ti emberetek ahhoz hogy a szavazatokat megosszátok… Féltek.. és ez látszik is. Azt gondolom a Ti emberetek erre Garami Önjelölt… Hiszen evidens hogy a megosztásra mentetek rá…

Üdvözlettel: Szabó Richárd”

A teljes posztot itt találod:

Józsefvárosban is azzal próbálkozik a Fidesz hogy legyen több kihívó a Polgármesteri címre. Ergo oszlódjanak meg az…

Közzétette: Sugó-parti Közéleti portál – 2019. július 28., vasárnap

.

Valódi Hírek