Elindult a parasztvakítás, Orbán fapadossal jött haza Milánóból, eljátszva a nép egyszerű gyermekét (+fotó)

Miközben a családja és a baráti köre szénné keresi magát.

A Wizz Air hétfői Milánó–Budapest-járatán tűnt fel Orbán Viktor fapadosra várók sorában, majd puritán turistaként hazautazott – írja a hvg.hu.

Az utasokat meglepte Orbán látványa, volt aki azt a kérdést feszegette, hogy „mi van, talán egyszerre vannak szervizben a magángépek?”

Komoly botrányt okozott korábban Orbán a magánrepülőzéseivel, hol Garancsi István utaztatta meccsre, hol Csányi Sándor gépén tűnt fel, úgy, hogy a vagyonnyilatkozata szerint ezeket

nehezen tudta volna kiköhögni.

Orbán az egyik utas szerint fotózkodott a várakozókkal, majd a tabletjét bújta. Az is kiderült, hogy

a két lánya utazott vele,

a szokásos testőrhad nem vigyázott rá, viszont arról is beszámoltak, hogy két civil ruhás olasz rendőr figyelte minden mozdulatát.

Fotó: hvg.hu

A cikk szerint nem vette igénybe a valóban fapados szolgáltatásnál egy fokkal kényelmesebb, de fizetős elsőbbségi beszállást (Wizz Priority) sem, együtt szállt be a többséggel.

NYF-kommentár: Azok után, nem meglepő Orbán lépése, hogy pár napja arról számolt be a fél magyar média, hogy mit reggelizett (debrecenit), illetve mit ebédelt (főzeléket). Láthatólag elindult a parasztvakítás, úgy mutatja magát a miniszterelnök, mint a nép egyszerű gyermeke. Miközben a családja és a baráti köre milliárdos vagyont szakít nap mint nap.

(via hvg.hu)

Valódi Hírek