Márki-Zay akkorát adott visszakézből a Fidesznek, hogy szinte füstöl

Nem fogta magát vissza.

Vasárnap délután volt a Mindenki Magyarországa Mozgalom zászlóbontó rendezvénye Budapesten. Mint beszámoltunk róla, az önkormányzati választásra készülő ellenzéki mozgalomból Márki-Zay Péter, Lukácsi Katalin és Hadházy Ákos közösen álltak ki a nyilvánosság elé.

Erre reagált a Fidesz nevében Dr. Grezsa István, hódmezővásárhelyi fideszes önkormányzati képviselő és arról írt, hogy „ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen. A közeledő választások tétje, hogy

Magyarország mindenkié, vagy csak a magyaroké lesz.”

Azt is hozzátette, hogy „amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot.”

VÁLASZ A BEVÁNDORLÁSSZERVEZŐ FIDESZ NYILATKOZATÁRAGrezsa István, akinek családja évek óta a Fideszből él, megélhetési…

Közzétette: Márki-Zay Péter – 2019. február 24., vasárnap

Márki-Zay Péter hétfőn a Facebook-oldalán adott egyet visszakézből, azt írja, „Grezsa István, akinek családja évek óta a Fideszből él, megélhetési politizálással vádolja a Mindenki Magyarországa Mozgalom szervezőit.”

Teszi mindezt egy nyilatkozatban, amiben a Magyarországra tízezreket letelepítő, illegális migránsokat becsempésző, arab terroristákkal üzletelő Fidesz gyakorlatilag kitagad minden nem magyart Magyarországról – nem tudjuk Bajor Gizella, Damjanich vagy Bem, esetleg a mai Magyarország történelmi kisebbségei szúrták-e a szemét, vagy esetleg az általa közelről követett

ukrán szavazók és nyugdíjasok magyar állampolgársággal ellátása.”

Azt is leszögezi, „a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevében a „Mindenki” szó természetesen nem a Fidesz által betelepített arab és orosz bűnözőkre vonatkozik, hanem a különböző pártokhoz tartozó, különböző világnézetű állampolgárok összességére„.

Valódi Hírek