Baloldali riválisait köpködte Puzsér Róbert – A „független” HVG munkatársa is beszállt az ócsárlásba

A nála 3-4-szer támogatottabb jelölteket leprázta az LMP-s megmondóember és HVG-s segítője.

A milliárdos Schmidt-fiú által hevesen támogatott főpolgármester-jelölt, Puzsér Róbert szombaton a „Sétáló Budapest 2019” nevű oldalon gyalogolt bele baloldali riválisaiba, Karácsony Gergelybe és Horváth Csabába.

Puzsér szerint a két baloldali jelölt „azzal hülyíti a választóit, hogy majd térdre kényszerítik Orbánt”, miközben „betartható ígéret nem hagyta el a szájukat az elmúlt hetekben”.

A poszt további részében Karácsony Gergelyt „szociológusból lett botcsinálta polgármesternek”, Horváth Csabát pedig „senkiből lett címzetes senkinek” minősíti az LMP jelöltje.

A senkizésbe beszállt a Deutsch Tamás táskahordozójából lett ellenzéki megmondóember, Hont András is.

A független hvg.hu független rovatvezetője azt írta Puzsér posztja alá (amelyben Horváth Csabát egyszerűen Horváth Csacsinak titulálják):

„Amennyiben Horváth szerint troll vagy, akkor 1 db tevékenységgel máris többhöz értesz, mint ő”

Ahogy arról beszámoltunk: egy hete a Závecz Research közölt reprezentatív közvélemény-kutatást arról, hogy a leghangosabban kiabáló Puzsérnak van a legkisebb támogatottsága a három ellenzéki jelölt közül.

A felmérés szerint ha mindhárom ellenzéki jelölt elindul Tarlóssal szemben, akkor a Fidesz jelöltje 44 százalékot ér el, míg Karácsony Gergely 27, Horváth Csaba 11, Puzsér Róbert pedig 7 százalékot kapna.

Ha csak egyetlen ellenzéki indulna Tarlóssal szemben, akkor a következőképpen alakulnának az esélyek:

Tarlós-Karácsony 49-43 százalék,
Tarlós-Horváth 53-33 százalék,
Tarlós-Puzsér 63-19 százalék.

Minden további következtetés levonását az olvasóra bízzuk.

(A teljes Puzsér-posztot a kommentekkel itt találod.)

Valódi Hírek