És azt láttad már, amikor a műellenzék eljátssza nekünk a párizsosat? (+fotóval)

Jaj, csak össze ne koszolják magukat abban a szép ingben!

A saját fizetésemelésüket megszavazó szocialisták vélhetően megirigyelték a párizsi „sárga mellényes” tüntetések népszerűségét, és ma délelőtt egy sajtófotó erejéig ők is felvették a kukásmellényt.

Ők, a reszelt körmű öltönyösök, akik soha nem kockáztattak semmit, és a magyar minimálbér tízszereséért ülnek a Parlamentben, kitalálták, hogy elbábozzák a forradalmárt.

Végső soron mindegy is, hogy önerőből jött az ötlet, vagy ezt bírta nekik kitalálni a milliós fizetésért tartott kommunikációs tanácsadójuk, de jellemző, hogy még a baloldali média is körberöhögte a brilliáns alakítást.

Az MSZP-vel hagyományosan baráti Mérce.hu azt írja:

„Nem Párizst csináltok, hanem idiótát magatokból!”

A cikkben az áll:

„Ez így nem politizálás, hanem divatbemutató! (…)

A francia tiltakozás, ahonnan a sárga mellényt mint szimbólumot nyúlták Tóth Bertalanék, leginkább egy elitellenes tiltakozás, egy alulról jövő tiltakozás, ami az egész politikai rendszer ellen szól.

Ez a tiltakozás nem annyiból áll, hogy jól fésült politikusok felhúzzák a sárga mellényt, és fotózkodnak, hanem arról, hogy az emberek az utcára mennek és minden eszközt bevetve vívják meg küzdelmüket a dízel üzemanyag árának emelése, a megélhetés drágulása és az egész politikai rendszer ellen.”

A szintén ellenzéki 444.hu-n sem kímélik a szelfizgető szocikat.

Csak néhány jellemző komment:

.

 

Valódi Hírek