Jaksity Kata torokszorító történetet közölt arról, hogy a fideszes gyűlöletkampány hová juttatta az országot

Magyarok, tényleg ebben az őrületben fogunk élni további 4 évig?

Jaksity Kata műsorvezető, médiaszemélyiség posztját változtatás nélkül közöljük a Facebook-oldaláról:

Jaksity Kata

„Elnézést kérek, hogy a most következő soraimmal szó szerint ünneprontó leszek, de nem akarok most már minden ilyet szó nélkül hagyni, mert egyre süllyedünk.

Van egy egyesületem, Sorslámpás Egyesület, amit 2013-ban alapítottunk olyan ismerőseimmel, barátaimmal, akikkel régóta együtt jótékonykodtunk, önkénteskedtünk. Azóta újabb tagok is beléptek.

Nem tudunk túl intenzív munkát végezni, mert a tagok egy része nyugdíjas, másik része viszont sokat dolgozó üzletasszony, üzletember. De szívvel tesszük, amit teszünk és többnyire csak a saját befizetéseinkből támogatunk programokat.

Egyszer-egyszer miután itt kértem segítséget, pl. a 6 gyermekét egyedül nevelő anyának, Heninek, akkor volt, aki adományt küldött, volt, aki pénzt. Pályázni nem pályáztunk, mert ennyi időnk nincs foglalkozni egyelőre az egyesülettel.

Akadálymentesítettük a Pilisvörösvári Speciális Idősek Otthonát, rendszeresen szervezünk élménynapot Anyaotthonban, Idősek Otthonában, és több vidéki Gyerekotthon lakóinak, de vittünk több száz kilónyi adományt (ruhát, játékokat, tartós élelmiszert) Nyíregyházára autista gyermeket nevelő, hátrányos helyzetű családoknak és rendszeresen részt veszünk a Keleti Civilcsoport által szervezett ételosztásokon, amihez pl. mi vesszük az alapanyagok jelentős részét is. Egyébként épp holnap is önkénteskedünk a Blahan az ételosztáson.

És van még egy hosszú távú tehetséggondozó programunk, amelyben állami gondozott fiatalok afrikai dobolást tanulnak és iszonyúan élvezik. Múlt héten volt fellépésük, amiről büszkén posztoltam.

Erre a mai napon valaki a következőt bírta ehhez a posztomhoz írni…pardon böfögni:

“kis elírás lehet: nem Sorslámpás, hanem Soroslámpás – kéretik javítani!”

SOROSLÁMPÁS! Értitek? Gratulálok, hogy idáig sikerült süllyeszteni ezt a népet.”

A műsorvezető Facebook-posztját itt találod:


.
Oszd meg, ha neked is eleged van a fideszes gyűlöletkampányból!

Valódi Hírek