Vérfagyasztó stílusban köpködte az egészségüggyel elégedetlen magyarokat a „szakszervezeti vezető”

Cser Ágnesnél bizarrabb, arcátlanabb perszóna nem ült még szakszervezeti székben!

Kezdjük azzal az evidenciával, hogy egy szakszervezet célja minden normális országban az, hogy a kiszolgáltatott dolgozók érdekeit védje a hatalom túlkapásaival szemben.

Azért fontos ezt tisztázni, mert a Cser Ágnes nevű személy, aki valami fatális tévedés folytán a Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók szakszervezetét vezeti, döbbenetes szereptévesztésben van.

Cser Ágnes a Fidesz-maffiát védelmezi, és a hétköznapi állampolgárokat szidalmazza.

A hölgy tegnap a zoom.hu-nak adott interjút, ebből idézzük a legdöbbenetesebb mondatait:

„Nagy vihart kavart, amikor egyszer azt nyilatkoztam, ha valakinek nem elég, ami itt van, akkor gondolja végig, hova született. Ezt a mai napig fenntartom. (…) Nem tudnék más mondani annak, aki elégedetlen, hogy ha ez kevés, akkor tovább lehet állni.”

„Nem a mostani magyar kormány hibája, hogy ekkora bérkülönbségek vannak”

(a tüntető tanárokról): „Nemcsak, hogy nem értettem, hanem elfogadhatatlannak is tartottam, hogy a Kossuth téren üvöltöztek, holott kaptak törvénnyel biztosított életpálya-programot, garantált bérfejlesztéssel és kollektív szerződéssel.”

„Ha valakinek nem tetszenek a magyar kórházak, nézzen körbe Romániában és Bulgáriában. Ámultam és bámultam, hogy az 500 milliárd forintos uniós forrásból milyen fejlesztések mentek végbe a vidéki intézményekben. Rendezett kórtermeket, műtőket, kiszolgáló egységeket és még tiszta vécéket is láttam.”

Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Cser Ágnes egy korábbi elképesztő húzásáról itt számoltunk be:

https://nyugatifeny.hu/2017/04/12/cser-agnes-elo-adasban-koszonte-meg-a-ceu-kinyirasat-adernek-video

Valódi Hírek