Ingatlanos oldalon hirdeti Budapest a Bálnát

Hihetetlen, de a fővárosi vagyonkezelő egy ingatlanos oldalra dobta fel az elhíresült Bálnát, annyira nem tudnak mit kezdeni vele.

Az épület, az Ingatlan.com-on futó hirdetés szerint potom 11 milliárdért eladó, de ehhez még 6 millióért hozzá csapják az épületben található ingóságok egy részét is – írja a 444.hu.

„1093 Budapest IX. kerület, Fővám tér Budapest IX. kerület, Közraktár utca 1. sz. „felülvizsgálat alatt”, 37061/7. helyrajzi számon felvett, kivett kereskedelmi és kulturális központ megjelölésű ingatlan (a továbbiakban: Ingatlan), illetőleg az Ingatlannal funkcionális egységet képező, Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (BFVK Zrt.) kizárólagos tulajdonában álló ingóságok (a továbbiakban: Ingóságok)” – áll a hirdetésben.

Ha úgy érzed, szeretnéd megvenni az épületet, három millió forintot még mindenképp számolj a felmerülő költségekhez: ennyiért kell ugyanis megvenni a pályázati dokumentációt.

Reméljük méltó gazdára talál végra a sanyarú sorsú Bálna, lánykori nevén CET, hiszen az épület elhelyezkedése jobb sorsra predesztinálná a politikai csatározásoknak kitett épületet.

Valódi Hírek