A hét videója: Szénné égették az ifjú semjénistát az ATV-ben

Az már önmagában elég bizarr, hogy a KDNP-nek létezik ifjúsági tagozata. Ma reggel ennek az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetségnek az elnöke, Nacsa Lőrinc volt az ATV vendége.

Az úriembert azért hívták be, mert az IKSZ megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt. A beszélgetés elején Nacsa Lőrinc az orrvérzésig ismételgetett paneleket szajkózta Soros Györgyről, aztán 5:30-nál Vujity Tvrtko felolvasott egy közleményt, melyben az állt:

Megdöbbenéssel figyeljük mind Soros György személyét, mind a Soros Alapítványt az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat. Látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújt. Tiltakozunk az alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen”.

A műsorvezető megkérdezte Nacsa Lőrincet, tudja-e, kinek a közleményéből idézett. Az ifjú semjénista azt felelte, hogy Soros egyik civil szervezetéből, sőt még azt is hozzátette, hogy olvasta tegnap.

Tvrtko ekkor robbantotta a bombát: ez valójában a FIDESZ közleménye 1992-ből. Azt hihetnénk, hogy ezek után Nacsa Lőrinc elszégyelli magát, vagy megpróbálja elterelni a témát, de nem: továbbra is azt állítja, hogy olvasta tegnap, és vagy az Amnesty, vagy a TASZ közleményéről van szó.

Csak akkor hiszi el, amikor a kezébe nyomják a FIDESZ-logóval ellátott papírt. És ezek az emberek döntenek az ország sorsáról!

A videóban 5:30-nál kezdődik a csodálatos jelenet:

.
Oszd meg cikkünket, hogy másokhoz is eljusson!

Valódi Hírek