Nagyon röhögünk: Már TGM is kiábrándult Botkából

Ezt is megértük: hazánk legismertebb szélsőbaloldali megmondóembere, Tamás Gáspár Miklós („TGM”) kiátkozza a szalonból Botka Lászlót.

A marxista-exhibicionista provokátor a szintén szélsőbalos „Kettős Mérce” blogra írt egy nagyon muris cikket.

Ebben kifejti: eleinte tetszett neki, amikor Botka megjelent a színen és „progresszív” politikát hirdetett (valójában echte rákosista szlogenekkel, szociális uszítással és demagóg kommunista blődlikkel állt elő a szegedi polgármester, miközben az összes szövetségesét megpróbálta kirekeszteni).

Ám TGM kezdeti szimpátiája elmúlt, mégpedig azért, mert Botka elkezdett össze-vissza beszélni a határkerítés ügyében: újabban már azt nyilatkozza, hogy a kerítés állni fog, amíg nem rendeződött a migránshelyzet. (TGM szerint az egészet le kellene bontani a francba).

Tehát még egyszer: TGM-nek nem a szociális uszítással van gondja; nem azzal, hogy Botka összemos minden tehetős embert függetlenül a vagyon keletkezésének módjától, nem azzal van baja, hogy Botka egy kalap alá veszi a korrupt bűnöző milliárdosokat a tehetséges és szorgalmas start-up vállalkozókkal, és mindannyiukat egységesen büntetőadóval fenyegeti, és nem is a komcsi szavazatvásárló tempóval, a „13. havi nyugdíj” ígérgetésével, ó nem.

„Gazsinak” azzal van baja, hogy Botka nem akarja azonnal elbontani a határkerítést, hanem csak amikor megoldódott a migránskrízis.

TGM cikke úgy zárul:

„A jövőre esedékes országgyűlési választásokon a migránskerítést pártoló pártok fognak versengeni egymással.

Ilyen pártokra nem szavazunk. Ilyen pártokra nem is nagyon gondolunk többé.”

Tényleg csak egy kávét kérünk.

Valódi Hírek