Kezd bűnhődni a lúgos orvos, drogosokkal és rablókkal zárták egy cellába

Bene Krisztiánt másodfokon 9 év fegyházra ítélték barátnője brutális megcsonkításáért.

A Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézet konyháján oszt ételt a rabtársainak Bene Krisztián, az az orvos, akit másodfokon 9 év fegyházra ítéltek, amiért lúggal leöntött a volt barátnője nemi szervét.

A lúgos orvost – Mikola István volt egészségügyi miniszter, jelenleg biztonságpolitikai államtitkár unokaöccsét – három másik rabbal helyezték el egy cellában. Ők kábítószerrel való visszaélésért és vagyon elleni bűncselekményekért ülnek.

Kép forrása: blikk.hu

Bene szabadon távozhatott a bíróság épületéből azután, hogy 9 évre ítélték, és csak az ezt kísérő hatalmas felhördülés nyomán ment be a budaörsi rendőr-főkapitányságra, hogy elkezdje letölteni a büntetését. Előtte még adott egy cinikus, szánalmas interjút a Duna TV-nek, amelyben megpróbálta tisztára mosni a nevét, és hangoztatta, hogy mélyen hisz a saját ártatlanságában.

Bene abban reménykedik, hogy harmadfokon enyhíteni fogják az ítéletét, és ha ez nem elég felháborító, Zugligeten még imádkoznak is érte, a börtönpszichológus szerint pedig nem omlott össze – ellentétben az áldozatával, Renner Erikával, aki már nyolc műtéten esett át, és a 2013-as rémtett óta is folyamatosan pszichológushoz jár.

(Bors nyomán)

Valódi Hírek