Schwarzenegger alaposan kiosztott egy tahó trollt a Facebookon

Arnold Schwarzenegger belefutott egy internetes okostojásba, aki mocskolódó kommentjében a speciális olimpiák résztvevőibe kötött bele. Arnoldunk keményen helyre tette a tahót.

Ezt bírta leírni a troll:

„A speciális olimpiáknak nincs semmi értelme. Az olimpia lényege az, hogy a világ legjobb atlétái összemérik erejüket, hogy kiderítsék, ki a legjobb közülük. Az, hogy fogyatékosok vetélkednek, pontosan ennek az ellentéte!”

A felejthetetlen Terminator, Kalifornia egykori kormányzója, úgy is, mint egykori élsportoló, pedig így reagált:

„Biztosíthatlak arról, hogy ezekbe az atlétákba több bátorság, könyörület, ész és ügyesség szorult, mint beléd – valójában a létező összes emberi erényből több jutott nekik, mint neked.

Tehát, választhatod az ő útjukat, tanulhatsz tőlük, és próbára teheted magad azért, hogy te is hozzátegyél valamit a világhoz.

Vagy, maradhatsz a saját utadon is, és továbbra is lehetsz egy szomorú, szánalmas, irigy internetes troll, aki semmit sem ad a világnak, de mindenkibe beleköt, csupán rövidlátó irigysége miatt.

Tudom, hogy valójában csak figyelemre vágysz, tehát engedd meg, hogy tisztázzam a dolgot. Ha továbbra is ezen az úton fogsz haladni, akkor soha, senki sem emlékszik majd rád.”

(Trendblog nyomán)

Valódi Hírek