Bayer Zsolt őrjöng, meg akarja tiltani az ellenzéknek, hogy a koronavírusról „makogjon”

Különösen Cseh Katalinnak és Vadai Ágnesnek fogná be a száját.

Hosszú utat járt be Bayer Zsolt a koronavírusról szóló hírek kiröhögésétől a járványhelyzet elismeréséig – vette észre a hvg.hu.

A Fidesz-alapító polgárháborús uszító a legfrissebb Magyar Nemzet-cikkében megdicséri a kormány koronavírus-ügyben tanúsított politikáját, azonban nagyon fáj neki, hogy ellenzéki képviselők is megszólaltak a témában.

Ők ugyanis szerinte

„ebből politikai tőkét akarnak kovácsolni, teljességgel gátlástalanok, és beteges gátlástalanságuk hatalmi helyzetben csak fokozódna”

Példaként hozza Dr. Cseh Katalint, a Momentum politikusát.

Bayer szerint

„ez a nő nem orvos (hála istennek!), hiába van orvosi diplomája. Orvosként egész életében egy teljesítményt mutatott fel, az abortuszt a botmixerezéshez hasonlította röhögve és röfögve. Tehát nem orvos, és esküdt ellensége a higgadt, hiteles tájékoztatásnak, legyen szó bármiről.”

Bayer szerint

„nála egy árnyalattal rosszabb a DK markotányosnője”, Vadai Ágnes.

„Ő egyenesen arról delirált, hogy a koronavírusra már évekkel ezelőtt fel kellett volna készülni. Hát persze. De azért tegyük hozzá, még egy Vadai Ágnesre is nehéz felkészülni, pedig őróla legalább lehet tudni, hogy van.”

Bayer Zsolt a cikke végén levonja a konzekvenciát:

„A felkészülés első lépéseként tiltsuk meg, hogy mindenki szabadon makoghasson a vírusokról. Mindjárt beljebb leszünk egy lépéssel.”

Valódi Hírek