Pető Péter: Van egy új szavazója a Fidesznek

Vélemény.

Lovasi András a győri polgármester-választás előtt kampányolt Dézsi Csaba Andrásnak.

Tudatta: ha a Fidesz minden jelöltje hozzá hasonló lenne, a Fideszre szavazna.

Jelenleg is zajlanak a nyomozások Borkai-ügyben, például azokkal az Audi-földekkel kapcsolatos tranzakciókkal kapcsolatban, amelyek milliárdos magánvagyont teremtettek a győri polgármester körül kialakuló üzleti körnek.

A polip ezen felüli bizniszeiről cikkek sokasága jelent meg, hogy a társaság munkásságának audiovizuális feldolgozásáról most ne is beszéljünk.

Dézsi Csaba András az érintett időszakban minden tudásunk szerint a Fidesz helyi politikusa, frakciójának tagja.

A mostani kampányban, a Borkai lemondása után a 24.hu-nak adott interjúban azt közölte:

„Az előző városvezetés egy nagyon szűk, zárt érdekcsoport köré épült, ezeket a szálakat nagyon gyorsan el fogom vagdosni.”

Tényleg nem tudok egyenesebb, bátrabb, igazabb, követésre érdemesebb magatartást elképzelni, mint csendben nézni a balhékat, hallgatni a jachtos kör világának győri uralkodásáról.

Hogy ha nincs a kiszivárgott videó, illetve az azután összeálló korrupciós mozaik, talán az örökkévalóságig hallgatni arról, amit saját mondása szerint is látott, nem tartott helyesnek, amihez képviselőként asszisztált.

És ezek szerint asszisztált volna még nagyon sokáig.

Ha ez a némaság elég Lovasi voksához, akkor van egy jó hírem a Fidesznek: van egy új szavazója, hiszen Lovasinak nincs mire várnia, ilyen fideszes politikussal tele van a padlás.

Pető Péter

Lovasi András a győri polgármester-választás előtt kampányolt Dézsi Csaba Andrásnak. Tudatta: ha a Fidesz minden…

Közzétette: Pető Péter – 2020. január 26., vasárnap

.

Valódi Hírek